úterý 29. dubna 2008

"Sporťák" se vrací.

Dost bolo zahradničení. Zase začínám trénovat. Už mi to chybí. Přiznávám, že jsem měl tak trochu sportovní přestávku. No jak se to vezme, spíše jsem si to tvrdě oddřel. Moje bezmozolovaté ruce jsou po pár dnech tvrdé roboty jako struhadla. Občas jsem si dosti brutálně namohl záda. Měl jsem vlastně takový trénink po vzoru ruské sportovní reprezentace :-) .
Konečně se začíná rýsovat to co jsme si naplánovali ze zahrady a chaty udělat. Uvědomil jsem si, že na zahradě s chatkou bude pořád nějaká práce a nemohu vše dohnat za tak krátkou chvíli. Prostě jsem dosti zvolnil, energii teď budu věnovat opět přípravě na maraton a triatlon.
Tak se těšte, bude mi ctí soupeřit s vámi ....

středa 9. dubna 2008

Když není čas na blog :-(

Né vždy je čas psát na blog. Rodina, zaměstnání, sport, chatka se zahradou. Když chce člověk stíhat vše, musí se to někde projevit. Proto jsem si založil takový mikroblog kde budu psát velmi stručně. Samozřejmostí bude i větší článeček sem na můj blog, když budu mít čas a bude o čem psát. Tímto se omlouvám i blogerům, kterým jsem psal na jejich blogy. Nemám mnohdy ani čas mrkat na vaše krásné článečky.

Co se týče mého běhu v Krušných horách, vidím to asi tak na květen.

Tak se mějte fajn musím jít.....