úterý 20. října 2009

Stále tu jsem, ale...



Připadám si jako starej kozel :-)
Celosvětová krize zasáhla v jistém smyslu i mne.
V tomto roce jsem toho moc sportovního neukázal.
Občas se ukážu na nějakém tom závodě seriálu Peruna , ale můj trénink je v troskách. Nemohu se nějak dostat do té pravidelnosti a lenost mnou lomcuje. Navíc se tento rok událo hodně věcí , které převrátily můj život naruby. Tento rok prostě nebylo o čem psát, nebo nebyla chuť ani čas. Možná se ještě ukážu na pár závodech zimního běžeckého seriálu, ale nebude to žádná sláva :-(.
Člověk se musí sakra snažit, aby zůstal na úrovni sportovní závislosti. Poslední dobou se musím hodně přemlouvat. Od té zlomeniny kotníku jsem prostě lemra nad lemry. Kotník naštěstí srostl na výbornou, vůbec o něm nevím (nesmím to zakřiknout).
Musím v sobě opět najít, toho podřimujícího sportujícího Vefise. Přibírající kila (4Kg) mne k tomu nutí, endorfíny mne určitě dostanou.

3 komentáře:

koyama řekl(a)...

No konečně, že z Tebe něco vypadlo. Ale na to, že jak píšeš, seš lemra nad lemry, tak těch kil je ještě docela málo. :o) Já už přibral celých 7. A koukej začít běhat, když můžeš. Já bych běhal, až bych brečel.

Ječmínek Máselník řekl(a)...

4 kilča ještě nejsou žádná tragédie:-). A teď je stejně odpočinkové období, tak bych to moc nehrotil a vletěl do tréninku až od listopadu, přičemž říjen můžeš můžeš věnovat meditačně motivačním technikám, abys byl v listopadu plný elánu:-). Držím palce a gratuluji ke kotníku. Ačkoli jsem to měl výrazně méně komplikované než Ty, občas se mi neřád ozve.

Vefis řekl(a)...

To Koyama:
Ahoj Koyamo.

Začnu běhat, od příštího týdne už mám vše nalajnované :-), jen co mi slezou opary. Přeji Ti aby jsi co nejdříve mohl vyběhnout !!! Ty kila schodíš, o to se nebojím.... Je to paradox, je celosvětová krize a my tloustneme :-).

To Ječmínek.

Děkuji!! Také Tobě přeji, aby jsi měl pokoj od kotníku.
Já jsem měl teď odpočinkového období až až, je čas to změnit :-).

PS: kotník cítím, když je změna počasí, ale není to tak strašné...