čtvrtek 8. listopadu 2007

Nové běhací boty.



Bohužel již jsem plně zdevastoval tlumící vrstvu mých nově vypadajících starých bot.
Loučení je plné vzpomínek a ohlédnutím za splněním mých sportovní přání. Plně si zaslouží takový zasloužený důchod a šetrnější zacházení :-). Z běžeckých bot se ode dneška stanou vycházkové.

Od včerejška již je budou plně zastupovat nové botky na běh do terénu Asics Gel Trail Sensor.
Výrobce o nich píše jen chválu, samá funkce až mi z toho jde hlava kolem. Běžci které znám, si je také chválí. A co vy? Jaké máte názory a zkušenosti s běžeckou obuví do terénu a používání bot se zdevastovanou tlumící vrstvou?

13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Zdar kamaráde pěkné nové botky máš hmm , mě holt bude muset zatim stačit že se na ně mužu při běhání s Tebou koukat.Koupi nových plánuji po novém roce asi(cs) koncem březence.
Hagy.

Anonymní řekl(a)...

Budou mít závodní premiéru tuto neděli? ;o)

Vefis řekl(a)...

Ahoj kamarádi.

To Hagy: No myslím si, že při běhání ti já budu z dálky koukat na záda :-)

To Koyama:
V neděli budou mít premiéru v Klášterci n/Ohří. Asi se tam uvidíme?

Anonymní řekl(a)...

Pokud se nic nestane, uvidíme se.

Hagy řekl(a)...

Nedělní závod sem si chtěl taky užít .... jako závodní premieru ale sem marodnej :-(.
Takze vám džím aspoň palec.
Zdar.

Vefis řekl(a)...

To Koyama:
Doufám, že se nic nestane. Pozor jsou dva závody na stejném místě, já startuji v 9h mrkni na www.beh.cz

To Hagy:
Neboj ještě budeš mít příležitost jak mi vyprášit kožich :-).

Anonymní řekl(a)...

->vefis: Tak to se to něco stalo a my se neuvidíme. Já běžím až ten závod od 12.10, protože ten máme v lize. Nějak moc nechápu proč jsou ty závody na jednom místě dva, když jsou skoro stejně dlouhé. Ale já Čeňka nechápu ve více věcech...

Vefis řekl(a)...

Ahoj. Takže se stalo něco, co bych v životě neočekával a docela mě to mrzí.
Jelikož na www.beh.cz jsou napsány rozdílné závody a v novinách v Kadani vyšlo také, že je start v 9:00h a cena je 10 Kč, tak jsem byl utvrzen v tom /a nebyl jsem zdaleka sám/, že jsou závody dva, protože start druhého závodu stál 50 Kč a byl rozdělen časově dle kategorií muži start v 12:10h.
Logicky jsme spolu s Laskynátorem a Tudym přijeli na start před 9h.
Jelikož jsem byl po druhé noční a nespal jsem skoro vůbec a navíc venku panovalo docela brutální počasí, dalo mi opravdu dost práce se přemluvit. Jaké však překvapení na nás čekalo. On je závod jen jeden a start je v 12:10h. Proto jsme to s Laskynátorem vzdali a jeli jsme domu. Tak to bylo moje první kolo ZBP :-(. Nevím jak se rozhodl Tudy, protože jsme se minuli v Klášterci o 5minutek...
Doufám, že příští start ZBP bude méně zmatený.

Anonymní řekl(a)...

Tudy běžel a v posledním kole nastoupil a smáznul mě.

Vefis řekl(a)...

To Koyama:
Tak to před Tudym smekám, to je boreček.

3COP řekl(a)...

Tudy je neuvěřitelnej. Trošku jsem byl nasranej, že ten závod je až ve 12 ale je tam znova se mi fakt nechtělo. Sorry Venco.

Vefis řekl(a)...

Je pravda, že jsem ti ještě volal a chtěl jsem závod odběhnout, ale po té co jsem vyměnil zimní pneu na autě jsem vytuhl a nebyl jsem schopen. Prostě spánkový deficit. Kdybych to s tím startem věděl, vyspal bych se alespoň do 11h a pak bych to odběhl. No nic se nedá dělat, už je to za námi. Tak se mi neomlouvej supr megaIM :-).

Anonymní řekl(a)...

Ty boty vypadaj děsně rychlíkově, někde jsem četl názor, že tyhle sportovní funkcema nabitý boty jsou vlastně úplně to nejhorší co se týče zdraví nohy, protože prostě jsou stavěný na co největší výkon a někde hóodně vzádu se krčí zdraví........ no a pak jsem si jedny podobný koupil )).